Az Esztergomi Mentőállomást és az Esztergomi Baptista Gyülekezetet támogatja a Magyar Suzuki Karácsonykor

2022.12.09.
A Magyar Suzuki Zrt. idén is két helyi szervezetet támogat karácsonykor. Atsumi Masato, a vállalat vezérigazgatója személyesen adta át az adományt jelképező mézeskalácsokat az Esztergomi Mentőállomás, valamint az Esztergomi Baptista Gyülekezet számára.

Felelős vállalatként a Magyar Suzuki Zrt. fontosnak tartja, hogy a környezetében működő szervezetek segítésével a helyi közösséget is támogassa. Az esztergomi gyártóvállalat a korábbi évhez hasonlóan idén is úgy döntött, hogy a partnerei megajándékozására szánt összeget regionális intézmények számára ajánlja fel.

A felajánlott 3 millió forintos támogatással hozzájárult ahhoz, hogy az Országos Mentőszolgálat Alapítványon keresztül egy több mint 10 millió forint értékű új életmentő készülék, egy LP15-ös EKG defibrillátor kerülhessen átadásra az Esztergomi Mentőállomás részére. Az Esztergomi Baptista Gyülekezet az 1,1 millió forintos támogatásából 2023 első hónapjaiban ezer adag meleg ételt oszt ki rászorulóknak Esztergomban.

Atsumi Masato, a vállalat vezérigazgatója, Dr. Urbán László vezérigazgató-helyettes és Bonnár-Csonka Zsuzsanna kommunikációs vezető mindkét helyszínre személyesen látogatott el átadni az adományokat jelképező mézeskalácsokat.