Több mint 250 karácsonyi dobozzal segítettünk a rászoruló gyerekeken

2022.12.16.
A Magyar Suzuki munkatársai és márkakereskedései is csatlakoztak a Baptista Szeretetszolgálat idén 19. alkalommal meghirdetett Cipősdoboz Akciójához, amely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált.
Olyan rászoruló gyerekek kapják meg a felajánlott cipősdobozokat, akiknél más nem kerül a fa alá. A Magyar Suzuki évek óta részt vesz a nemes kezdeményezésben, a munkatársak és több Suzuki márkakereskedés vállalta ezúttal is, hogy összekészíti, becsomagolja és felcímkézi a cipősdobozokat, majd azokat eljuttatja az esztergomi gyűjtőpontra. A korábbi évekhez hasonlóan mesekönyv, színező, játékok, kisebb sporteszközök, édesség, íróeszközök és egyéb iskolai felszerelések kerültek a dobozokba. A Baptista Szeretetszolgálat vállalta, hogy még az ünnepek előtt eljuttatja az adományokat a rászoruló családokhoz.
A Magyar Suzuki esztergomi gyárában és márkakereskedéseiben több mint 250 karácsonyi cipősdoboz gyűlt össze, amelyet a vállalat nevében Bonnár-Csonka Zsuzsanna vállalati kommunikációs vezető adott át a Baptista Szeretetszolgálat esztergomi gyűjtőpontján.