Karrier

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Hogyan jelentkezhetek a Magyar Suzuki Zrt-hez?

A gyors kiválasztási folyamat támogatása, az adatvédelem és a következetes kiválasztás érdekében csak a Karrier-oldalunkon keresztül érkezett jelentkezéseket áll módunkban figyelembe venni.

Fentiek alapján kérjük, hogy minden esetben a Karrier-oldalunk online jelentkezési formáját használja, így a regisztrációt követően a jövőben Ön gyorsan és könnyen tud jelentkezni meghirdetett pozícióinkra, és mi is a lehető leggyorsabban tudjuk értékelni a beérkezett pályázatokat.

Mire számíthatok az interjún?

A kiválasztási folyamattól függően egy vagy többkörös interjúztatásra lehet számítani. Az interjúk időpontját minden esetben előre egyeztetjük, időtartamukat pedig a többi szükséges információval együtt e-mailben megküldjük.

A kiválasztási folyamat során előfordul diszkrimináció?

Nem. Az előszűréstől a döntésig a szakmai, és az adott munkakör betöltéséhez szükséges személyes kompetenciák alapján szűrjük és választjuk ki a jelentkezőket.
A Magyar Suzuki Zrt. elkötelezett a következetes és diszkrimináció-mentes kiválasztási folyamat mellett. 

Milyen kezdő fizetésre számíthatok?

A kezdő fizetés minden esetben a betöltendő pozíció függvénye. A kiválasztási folyamat részeként a munkaszerződés aláírását megelőzően kerül sor a pozícióhoz ajánlott bér ismertetésére. A fizetésen kívüli juttatásokról és szolgáltatásokról az „Amit mi ajánlunk Önnek” oldalon tájékozódhat.

Szakmai gyakorlat ideje alatt a vonatkozó jogszabályban szereplő juttatásokat nyújtjuk.

Kötnek ki próbaidőt a szerződésemben?

A Magyar Suzuki Zrt. határozott és határozatlan időtartamra köt munkaszerződést. Az, hogy melyik típusú szerződés kerül megkötésre az Ön esetében az adott pozíció függvénye.
Mindkét típusú szerződés esetén próbaidőt kötünk ki, melynek időtartama általában három hónap.

Mikor állhatok munkába?

A kiválasztás során nyert információk alapján eldöntjük, hogy a meghallgatott jelöltek közül kivel szeretnénk a jövőben együtt dolgozni, majd a szükséges egyeztetéseket és engedélyeztetéseket követően megállapodunk az első munkanap dátumában. A beillesztési és oktatási programjaink ütemezése érdekében igyekszünk a hét első munkanapjára tenni a belépés napját.

Mire számíthatok az első napokban?

Az első munkanap mindenki számára a kötelező oktatásokkal zajlik.
Termelési dolgozóink a második naptól saját üzemük kötelező oktatásain vesznek részt majd oktatójuk segítségével elsajátítják az állásukhoz tartozó tevékenységet. A betanulás időtartama állásonként eltérő.
Irodai dolgozóinknak 8 napon át kötelező üzemi gyakorlatot kell teljesíteniük. Először az adott üzem oktatásian vesznek részt, majd néhány konkrét feladat erejéig bepillantást nyerhetnek a gyártási folyamatba. Az első két hét leteltével saját munkakörükben kezdhetik meg tevékenységüket.
Az irodai dolgozók az üzemi gyakorlat során megismerhetik a gyár főtevékenységét, megtudhatják, hogy az ő munkakörük hogyan kapcsolódik vállalatunk főtevékenységéhez. Az így szerzett rendszerlátás segíti a belső kommunikációt, ezáltal megkönnyíti a munkánkat.

 

A Magyar Suzuki Zrt. történetét itt ismerheti meg.

Van még kérdése? Nyugodtan kérdezzen minket!
Felmerülő kérdéseit a Kapcsolat oldali űrlap segítségével juttathatja el hozzánk.