Hallgatók, diákok

A Magyar Suzuki Zrt. elkötelezett a felsőfokú oktatás színvonalának fejlesztése iránt, ezért szaktudásának és korszerű eszközeinek a hallgatók rendelkezésére bocsátásával kívánja erősíteni a pályakezdő fiatalok elhelyezkedési és tapasztalatszerzési esélyeit. Nem titkolt célja vállalatunknak az sem, hogy a felsőfokú képzésben jól vagy kiválóan teljesítő fiatalokat megismerje, számukra vonzó gyakorlati, később pedig munkalehetőséget kínáljon, így biztosítva a cég szakember-utánpótlását is.

Többféle gyakorlati pozíciót kínálunk fel az elsősorban műszaki felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak, de nyitottak vagyunk közgazdászok, pénzügyesek fogadására is.
Leendő gyakornokaink széleskörű juttatási csomagból választhatnak, és minden pillanatban a hátuk mögött érezhetik egy nemzetközi nagyvállalat biztonságot, kiszámíthatóságot nyújtó, és a teljesítményt elismerő etikus üzletviteli rendszerének támogatását.
A Magyar Suzuki több mint 20 éves autógyártási tapasztalatával Magyarországon egyedülálló tudást halmozott fel, vezető mérnökeink mellett a műszaki érdeklődésű fiatalok igazi versenyelőnyt jelentő szakmai tapasztalatra tehetnek szert.
A következő oldalakon részletesen is bemutatjuk a különböző gyakornoki programokat, felsoroljuk az egyes területek kínálatát és elvárásait.
Reméljük, hogy oldalaink elolvasása után Te is kedvet kapsz ahhoz, hogy belekóstolj a Suzuki világába, és hamarosan gyakornokaink között üdvözölhetünk!