Programjaink

Kooperatív együttműködés

Jelenleg az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karával folyó együttműködés keretében fogadunk egy féléves kooperatív képzésre mérnökhallgatókat. A képzésben részt vevők heti 4 napot vállalatunknál, 1-et pedig az Egyetemen, tanulmányaik folytatásával töltenek.
A félév során a képzésben részt vevők magas szintű szakmai betekintést nyernek az adott termelési/gyártási terület gyakorlatban megvalósuló folyamataiba, valamint szakdolgozatuk megírásához témajavaslatot és konzulenst biztosítunk.

A jövőben további, mérnökképzést folytató egyetemekkel tervezzük kibővíteni az együttműködést.

Szakmai gyakorlat

Lehetőséget biztosítunk, hogy felsőoktatásban tanuló hallgatóként a kötelezően előírt szakmai gyakorlatodat nálunk töltsd. A szakmai gyakorlat időtartama a törvényi szabályozás szerint mérnökképzésben 6 hét, pénzügy, marketing és közgazdasági területeken általában egy teljes félév.
A kötelező szakmai gyakorlat alatt olyan feladatot kapsz nálunk, amely összhangban van a szakirányoddal és az eddig megszerzett ismereteiddel, valamint cégünk aktuális céljaival. Erre a programra várjuk mindazokat, akik az egyetemen/főiskolán elméletben megtanultakat a gyakorlati életben, működés közben is szeretnék megismerni.