Jelentkezés

A Suzuki Motor Corporation magyarországi leányvállalataként a Magyar Suzuki Zrt. több mint húsz éve kiszámítható, stabil munkahelyet biztosít munkavállalóinak.

Az általunk gyártott gépjárművek minőségének garantálásához kiváló szakemberekre van szükségünk, ezért kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink kiválasztására, továbbképzésére és folyamatos fejlesztésére.

Hogyan válhat a munkatársunkká?

 • Amennyiben eddig még nem szerepel adatbázisunkban, kérjük, regisztráljon.
 • Regisztrációt követően jelentkezhet konkrét pozícióra, vagy lehet általános a jelentkezése.

  Aktuális állásajánlatainkat itt tekintheti meg.
  Nagyon fontos, hogy a hirdetésben megjelölt határidőig küldje meg jelentkezését, mert csak így áll módunkban figyelembe venni azt. 

  Általános jelentkezés esetén önéletrajza bekerül adatbázisunkba és amennyiben keletkezik végzettségének, tapasztalatának és érdeklődésének megfelelő pozíciónk, haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 • A pályázatokat először a HR értékeli a munkakör betöltéséhez szükséges feltételek alapján. Majd a megfelelő pályázatok a kiírt pozíció közvetlen feletteséhez kerülnek.
 • Előszűrést követően a kiválasztott jelöltekkel személyes interjút kezdeményezünk, ahol különböző tesztek kitöltésére is sor kerülhet.
  A személyes interjú során szeretnénk a jelölteket jobban megismerni, képet alkotni a motivációjukról és szakmai felkészültségükről.
 • Az interjúkat követően a kiválasztási folyamat valamennyi résztvevőjével közösen hozzuk meg döntésünket. A végső döntés elsősorban a jelölt képességeire és tapasztalataira épül. 
 • Amikor csatlakozik a Magyar Suzuki Zrt-hez beillesztési és oktatási programunkkal segítünk, hogy könnyen eligazodjon új munkahelyén és sikeres tagja lehessen csapatunknak.

Minden jelentkezést gondosan kezelünk. Bármilyen eredmény is szülessen a kiválasztási folyamat során, döntésünkről írásban értesítjük.  

A Magyar Suzuki Zrt. az adatok kezelését a vonatkozó, hatályos jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően végzi.