Képzés-fejlesztés

Magyarország legnagyobb múltú autógyáraként fontosnak tartjuk munkatársaink folyamatos fejlesztését. A gyorsan fejlődő ipari-technológiai környezetben csak úgy tudunk versenyben maradni, ha munkatársaink mind szakmai és idegennyelv-tudásban, mind társas készségeik tekintetében a lehető leghamarabb elsajátíthatják a szükséges információkat. Célunk az, hogy magasan képzett szakemberekkel dolgozzunk, ezért minden munkatársunk számára megteremtjük a lehetőséget, hogy folyamatosan fejlessze magát.

Szakmai képzések

Ahhoz, hogy lépést tartsunk az autóipar gyors fejlődésével és munkavállalóink a vásárlók legmagasabb igényeinek is meg tudjanak felelni, rendszeresen szakmai tanfolyamokat szervezünk számukra az adott műszaki, minőségbiztosítási és egyéb releváns témakörökben. Oktatópartnereink az ország elismert képző cégei. Munkatársaink a tanfolyamok végén általában vizsgát tesznek és nemzetközileg is elfogadott bizonyítványokkal térnek vissza egy-egy képzésről.

Nyelvoktatás

Mivel munkánkat nemzetközi környezetben végezzük, a kommunikációképes nyelvtudás elengedhetetlen, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvoktatásra, kollégáink cégen belüli képzésére.
Célunk az, hogy munkavállalóink angolul magas szinten legyenek képesek kommunikálni, tekintettel vállalatunk nemzetköziségére, és a több mint 50 országra kiterjedő alapanyag- és alkatrész-beszállítói, illetve disztribútor- és szerviz-hálózatunkra. Minden jelentkezőnk az egyéni szintjének megfelelő csoportban, heti több órában tanulhat angolul, munkaidő előtt vagy után.

Készségfejlesztő tréningek

Folyamatosan fejlesztjük munkatársaink társas és egyéni készségeit, igény szerint szervezünk különböző softskill-tréningeket az egyes osztályok vagy csoportok számára. Vezetői tréningjeink célja pedig az, hogy a munkatársak irányításával megbízott menedzserek rendelkezzenek azokkal a modern vezetői ismeretekkel, amelyek ma már elengedhetetlenek a dolgozói motiváció és elkötelezettség fenntartásában.