Fizikai pozíciók - kiválasztási folyamat

Ismerd meg kiválasztási folyamatunkat! Amennyiben további információra van szükséged, az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerült kérdéseiteket és a válaszokat.

1. Regisztráció

2. Telefonos kapcsolatfelvétel

3. Felvételi alkalmassági teszt (személyes)

4. Felvétel, adategyeztetés

5. Munkakezdés

Kérdésed lenne?

Hogyan történik a kapcsolatfelvétel?

Jelentkezésed beküldése után kérjük ellenőrizd az e-mail fiókod a regisztráció megerősítése céljából. A megerősítést követően felvesszük veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott telefonszámon keresztül.

Mire számíthatok a felvételi napon?

Az általános tájékoztatót követően a jelentkezők megírják a felvételi tesztet, részt vesznek egy rövid személyes interjún, majd az üzemorvosi alkalmassági vizsgálaton.

A kiválasztás sikerességéről még a felvételi tesztnap során értesülni fogsz. A felvételt nyert jelentkezőkkel ezen a napon adategyeztetést is tartunk, hogy elő tudjuk készíteni számukra a munkaszerződést a belépés napjára. Az első munkanapodról is itt tájékoztatnak majd a Suzuki munkatársai. Amennyiben számodra is megfelelő, a felvételt követő néhány napon belül már munkába is állhatsz!

Mit vigyek magammal a felvételire napra?

A felvételi napra kérjük hozd magaddal személyes okmányaidat:

  • személyi igazolványod,
  • lakcímkártyád,
  • adóazonosító igazolványod,
  • TAJ kártyád,
  • a legmagasabb iskolai végzettséged igazoló bizonyítványt,
  • TB kiskönyved és előző munkahelyi kilépő papírjaid (amennyiben rendelkezel velük)
Mit kell tudni a Suzuki szállóról?

A Magyar Suzuki saját, 2020 végén átadott szállója néhány perc sétára található a gyártól. A távolról érkező kollégáinkat összkomfortos, 2-3 ágyas apartman jellegű szobákkal és szabadidő eltöltési lehetőségekkel (kerti grill, csocsóasztal, ping-pong asztal) várjuk. Az udvarban ingyenes parkolási lehetőség biztosított. Gyalogosan jól megközelíthető a vasútállomás, a buszpályaudvar és különböző bevásárlóközpontok.

Mire számíthatok az első munkanapon?

Az első munkanapod 8:00-tól 16:30 óráig tart majd, és egy egésznapos oktatáson fogsz részt venni. Az oktatás munka-, tűz-, és környezetvédelmi, valamint egyéb munkavégzéssel kapcsolatos tudnivalókat foglal magába. A munkaszerződés megkötésén túl ezen a napon megkapod a belépőkártyád és a teljes munkaruha felszerelést.

Mit kell tudnom a munkaidőről, leállásokról?

2 műszakos, váltott munkarendben dolgozunk hétfőtől péntekig napi 8 órában, amely egyes munkakörök esetében eltérhet (Pl.: karbantartó munkatárs).

Vállalatunknál évi 2 alkalommal tervezett leállásra kerül sor, amely a legtöbb részlegünket érinti. A nyári leállás jellemzően augusztusban van, a téli leállás pedig a karácsonyi ünnepekre esik.

Ha egyéb kérdésem van, kihez fordulhatok?

Hívj bennünket bizalommal a +36 70 795 3410-es vagy a +36 20 257 5355-ös telefonszámon, és készségesen válaszolunk az esetlegesen felmerülő kérdéseidre.