Szellemi pozíciók - kiválasztási folyamat

Ismerd meg kiválasztási folyamatunkat! Amennyiben további információra van szükséged, az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerült kérdéseiteket és a válaszokat.

1. Regisztráció

2. Telefonos kapcsolatfelvétel

3. Személyes interjú

4. Visszajelzés/Ajánlat

5. Munkakezdés

Kérdésed lenne?

Hogyan történik a kapcsolatfelvétel?

Jelentkezésed beküldése után kérlek, ellenőrizd az e-mail fiókod a regisztráció megerősítése céljából. A megerősítést követően felvesszük veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott telefonszámon keresztül.

Milyen egy jó álláspályázat?

A jó önéletrajz pontos képet ad rólunk, tájékoztat képzettségünkről, elérhetőségeinkről. Az álláspályázatot érdemes egy friss arcképpel kiegészíteni.

Az önéletrajz tartalmazza az iskolai végzettségeinket, szakmai tapasztalatainkat és képességeinket. Múltbéli tapasztalatainkat célszerű fordított időrendi sorrendben (vagyis úgy, hogy a legfrissebb kerüljön előre), a munkahely és munkakör megjelölésével feltüntetni, kiegészítve azt mindenkori feladataink pontos összefoglalásával.

Érdemes a helyesírásra, a pályázat külalakjára és tagolására is ügyelni az átláthatóság és a könnyebb feldolgozás érdekében, ezért ne egy többoldalas, hanem egy jól összefoglalt és lényegre törő önéletrajzot adjunk be a munkáltatóknak.

Segítségül használd bátran az általunk készített önéletrajz sablont.

Mire számíthatok az interjú során?

Azokat a jelentkezőket, akiknek a végzettsége, szakmai tapasztalata és nyelvtudása megegyezik a vállalat elképzeléseivel, első körben videó interjúra invitáljuk. Az interjú során részletesen megismertetjük veled a megpályázott pozíciót, illetve az adott szervezeti egységet és ekkor lesz lehetőség a szakmai bemutatkozásodra is. A sikeres videó interjút követően személyes találkozásra kerül sor, ahol a szakmai tudásodat mérjük fel.

Mire számíthatok az első munkanapon?

Az első munkanapod 8:00-tól 16:30 óráig tart majd, és egy egésznapos oktatáson fogsz részt venni. Az oktatás munka-, tűz- és környezetvédelmi, valamint egyéb munkavégzéssel kapcsolatos tudnivalókat foglal magába. A következő napon megkezded a kéthetes üzemi gyakorlatot. Mi a Suzukinál fontosnak tartjuk, hogy valamennyi munkatársunk – így a szellemi munkát végző kollégáink is – testközelből megismerjék a gyártási folyamatokat és az üzemekben zajló munkát. Az üzemi gyakorlat részleteiről az interjú alkalmával tájékoztatást kapsz.

Mit kell tudnom a munkaidőről, leállásokról?

Általános munkarendben dolgozunk hétfőtől péntekig, 8:00-tól 16:30 óráig tartó munkaidőben. Vállalatunknál évi 2 alkalommal tervezett leállásra kerül sor, amely a legtöbb osztályunkat érinti. A nyári leállás jellemzően augusztusban van, a téli leállás pedig a karácsonyi ünnepekre esik.

Ha egyéb kérdésem van, kihez fordulhatok?

Kérdés vagy észrevétel esetén kérjük, a kapcsolat menüpontban található űrlap kitöltésével vedd fel velünk a kapcsolatot!